IOS ve Android TikTok Nasıl İndirilir ?

 

IOS ve Android TikTok Nasıl İndirilir ?

Tiktok İndir üzerine araştırma yapan pek çok insan TikTok nasıl kurulur sorunun cevabını da araştırmaktadır ve bu konuda sorun yaşamaktadır. Uygulamayı kurmak için öncelikle telefonunuzun işletim sistemine göre Android veya IOS’un son sürüm olduğundan emin olmalısınız. Eğer güncel versiyon kullanmıyorsanız indirme aşamasında sorun olacaktır, bu nedenle güncellemeleri denetlemelisiniz. Daha sonra Android için Play Store veya IOS için App Store uygulamasını açarak arama bölümüne TikTok yazmalı ve uygulamayı yükleme aşamasına geçmelisiniz. Bu işlem sırasında sizden herhangi bir ücret talebinde bulunulmayacaktır.

TikTok Nasıl İndirilir ?

IOS işletim sistemine sahip bir telefona TikTok indirmek için “App Store” uygulamasını açmanız gerekmektedir. Daha sonra “Ara” bölümüne TikTok yazmalı ve ilk çıkan uygulamaya girerek indirmeyi başlatmanız gerekmektedir. TikTok uygulaması telefonunuzda başlangıçta sadece 284,5 MB yer kaplayacaktır.

Android işletim sistemine sahip bir telefona TikTok indirmek için “Play Store” uygulamasını açmanız gerekmektedir.  Daha sonra en üst kısımda arama butonunda TikTok İndir yazmalı ve ilk çıkan uygulamayı indirmelisiniz. TikTok uygulaması telefonunuzda başlangıçta sadece 74 MB yer kaplayacaktır.

 

https://tiktokindir.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kedi Kumu Fiyatları

Bilgisayar Üzerinden Letgo Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

YouTube Videolarını MP3 Formatında İndirme Yolları